tag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post233765986039263273..comments2024-02-23T13:04:32.322+01:00Comments on Nika zaprasza ...: Bigos à la NikaNika Vigohttp://www.blogger.com/profile/16719242440798189237noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-5989915387515508932016-04-30T23:45:28.485+02:002016-04-30T23:45:28.485+02:00Takiego bigosu to bym chętnie posmakowała.Ale nic ...Takiego bigosu to bym chętnie posmakowała.Ale nic to sama spróbuję ugotować go w/g Twojego przepisu.Gaga Gagahttps://www.blogger.com/profile/05063313618652779970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-60660404491045138572013-11-17T11:56:54.875+01:002013-11-17T11:56:54.875+01:00Nie no, nie mogę się równać! Twój bigos to przedsi...Nie no, nie mogę się równać! Twój bigos to przedsięwzięcie pełną gębą! Swój też gotuję nawet kilka dni - jeśli jeszcze jest co gotować, oczywiście:) Nie smażę kapusty, ale następnym razem spróbuję. Moja teściowa robi bigos z samej kiszonej, ja też taki lubię, ale mój ukochany chyba nie dałby rady:) I tak ledwie toleruje taki pół na pół. Za to dzieciaki - tak. Kiedyś dodawałam koncentrat pomidorowy, lecz przestałam, jak się okazało, że jedno z dzieci uczulone na pomidory. Okazało się, że bez niego jest nawet lepszy. Grzybki tak (choć nie teraz, gdy karmię), jeszcze wędzone śliwki, jałowiec i takie tam. Aż mi ślinka leci, ale sobie zamroziłam, to jutro rozmrożę i zjem. Wiesz, że mrożony jest nawet potem lepszy? Paradoksalnie.myslownicelife.blogspot.comhttp://myslownicelife.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-16176384374697115052013-02-10T18:17:12.563+01:002013-02-10T18:17:12.563+01:00Ja zawsze plucze kapuste kiszona przed gotowaniem ...Ja zawsze plucze kapuste kiszona przed gotowaniem bo ta kupowana jest za kwasna. Ale nigdy jej nie podsmazam. Wyprobuje nastepnym razem bo wlasnie ugotowalam caly gar. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-38006650532341613802013-02-06T20:15:34.156+01:002013-02-06T20:15:34.156+01:00Też będę taki gotować, na początku marca, kiedy za...Też będę taki gotować, na początku marca, kiedy zaprzyjaźnieni turyści zejdą do naszej chatki; najpożywniejsza potrawa pod słońcem, i winem też podleję, a jakże!; pozdrawiam.Maria z Pogórza Przemyskiegohttps://www.blogger.com/profile/13044088167233265899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-87744508100342596562013-02-06T15:26:10.322+01:002013-02-06T15:26:10.322+01:00Dziękuję! To już teraz wiem, gdzie muszę zajrzeć, ...Dziękuję! To już teraz wiem, gdzie muszę zajrzeć, gdy będę miała następnym razem chętnych na bigos.Hollyhttps://www.blogger.com/profile/15037979881761847374noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-84931160158469809132013-02-05T09:28:16.710+01:002013-02-05T09:28:16.710+01:00Jestem pod wrażeniem. Taki bigos to wyzwanie. Jesz...Jestem pod wrażeniem. Taki bigos to wyzwanie. Jeszcze sama nigdy nie robiłam. Moja mama dodaje czerwonego wina do bigosu, ale ponoć klasyczny polski bigos zawiera śliwowicę. Pozdrawiam!toPestka!https://www.blogger.com/profile/10787341060301096917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-10930882972527392592013-02-04T22:03:07.231+01:002013-02-04T22:03:07.231+01:00Gotowanie bigosu odbywało się w zeszłym tygodniu :...Gotowanie bigosu odbywało się w zeszłym tygodniu :) Dziś tylko było pisanie..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08017534270258045910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-80289653081758203422013-02-04T21:58:25.995+01:002013-02-04T21:58:25.995+01:00Ja jeszcze jestem przy poście z fiołkami, a ty juz...Ja jeszcze jestem przy poście z fiołkami, a ty juz zdążyłaś bigosu pysznego nagotować! wow, jestem pod wrażeniem i narobiłaś mi smaku! dobrej nocy i miłego wtorku :)Agnieszka Korzeniewskahttps://www.blogger.com/profile/15591237898259335898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-7396280430250043892013-02-04T20:37:46.502+01:002013-02-04T20:37:46.502+01:00Que paciencia para elaborar este plato!!!A mi no m...Que paciencia para elaborar este plato!!!A mi no me gusta cocinar pero me parece que me gustaria probarlo! pero...cuando veo que nececitan 4 dias para cocinarlo y solamente 4 minutes para comerlo...que lastima !!!Lisonhttps://www.blogger.com/profile/04664616787374856434noreply@blogger.com