tag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post442019212671750131..comments2024-02-23T13:04:32.322+01:00Comments on Nika zaprasza ...: Konfitury brzoskwiniowe po raz pierwszyNika Vigohttp://www.blogger.com/profile/16719242440798189237noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-11487205278650101192013-07-29T23:34:00.466+02:002013-07-29T23:34:00.466+02:00Un post gourmand ! je sens le goût...Un post gourmand ! je sens le goût...Lisonhttps://www.blogger.com/profile/04664616787374856434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-72823871821339541422013-07-25T20:56:47.340+02:002013-07-25T20:56:47.340+02:00Surowe brzoskwinie były świetne, ale i konfitury t...Surowe brzoskwinie były świetne, ale i konfitury też wyszły nie najgorzej :)<br /> No, :) musiałam przecież spróbować czy się udały :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08017534270258045910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-72915246244544096812013-07-25T20:54:21.829+02:002013-07-25T20:54:21.829+02:00:):)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08017534270258045910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-60585521231645325332013-07-25T20:54:05.331+02:002013-07-25T20:54:05.331+02:00:):)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08017534270258045910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-48480462407258999712013-07-25T20:53:16.933+02:002013-07-25T20:53:16.933+02:00Zjadłabym sobie takiego małosolnego, ale nie mam o...Zjadłabym sobie takiego małosolnego, ale nie mam odpowiednich ogórków, żeby sobie zrobić. <br />Szkoda mi marnować owoce i dlatego robię konfitury. <br />Sama ich dużo nie jem wiec służą mi jako "słoneczne" prezenty dla rodziny i przyjaciół:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08017534270258045910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-59661623139621681032013-07-25T20:44:50.665+02:002013-07-25T20:44:50.665+02:00Nie, w piekarniku nigdy nie pasteryzowałam. Mój ko...Nie, w piekarniku nigdy nie pasteryzowałam. Mój kociołek - pasteryzator jest o tyle fajny, że mogę go ustawić na palniku gazowym (z butlą) na tarasie za domem... Zawsze to mniejszy bałagan w kuchni :)<br />Staram się trzymać zasady, że robię przetwory wyłącznie z zebranych przeze mnie lub otrzymanych w prezencie owoców czy jarzyn. Chociaż czasem kusi mnie zrobić coś nowego i kupić do tego owoce, no ale wtedy nie robiłabym nic innego przez całe lato .-Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08017534270258045910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-22379113342924534692013-07-25T14:23:22.919+02:002013-07-25T14:23:22.919+02:00Zawsze podziwiam kobiety, ktore maja zaciecie do r...Zawsze podziwiam kobiety, ktore maja zaciecie do robienia wlasnych przetworow! Ja jak narazie poprzestaje na ogorkach malosolnych... :)Agatahttps://www.blogger.com/profile/06449959242206947887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-27999739306996695962013-07-24T23:17:31.924+02:002013-07-24T23:17:31.924+02:00Zjadałabym tych pysznych brzoskwiń pełną miskę! Ko...Zjadałabym tych pysznych brzoskwiń pełną miskę! Konfitury bardzo musza być pyszne. :)Gosiankahttps://www.blogger.com/profile/16010822749311231146noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-62744832383336647222013-07-24T17:30:08.331+02:002013-07-24T17:30:08.331+02:00Pysznosci:) Pysznosci:) Aleksandrahttps://www.blogger.com/profile/05867473893477326104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-74800143811712466892013-07-24T13:51:05.088+02:002013-07-24T13:51:05.088+02:00Smakowite te Twoje eksperymenty...;o)Smakowite te Twoje eksperymenty...;o)gordyjkahttps://www.blogger.com/profile/14165271754935628634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-88620301636197428422013-07-24T13:10:11.814+02:002013-07-24T13:10:11.814+02:00Jej, gdybym nas gdzieś tanio dostała jakieś piękn...Jej, gdybym nas gdzieś tanio dostała jakieś piękne owoce! Ale to chyba niemożliwe (muszę sprawdzić, czy jeszcze jagód w lesie trochę nie zostało...). A znasz metodę pasteryzowania w piekarniku? Szybka i hurtowa.Tofalariahttps://www.blogger.com/profile/08377930356886545796noreply@blogger.com