tag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post599609724927984906..comments2024-02-23T13:04:32.322+01:00Comments on Nika zaprasza ...: Poulet Marengo, czyli kurczak à la Marengo - historia i przepisNika Vigohttp://www.blogger.com/profile/16719242440798189237noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-11018537552081154862018-02-26T12:23:34.415+01:002018-02-26T12:23:34.415+01:00Raki nie sa absolutnie konieczne. Mozna dodac jaki...Raki nie sa absolutnie konieczne. Mozna dodac jakiekolwiek grzyby, wiec to ulatwia sprawe:)Nika Vigohttps://www.blogger.com/profile/16719242440798189237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-1010647890787705362018-02-26T12:22:41.560+01:002018-02-26T12:22:41.560+01:00Justyna to obrane raki (chair d'écrevisses), b...Justyna to obrane raki (chair d'écrevisses), bo tylko takie udalo mi sie kupic o tej porze roku, a chcialam je koniecznie dodac:)Nika Vigohttps://www.blogger.com/profile/16719242440798189237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-8612509273405698972018-02-26T12:21:23.978+01:002018-02-26T12:21:23.978+01:00I bardzo prosta w przygotowaniu:))I bardzo prosta w przygotowaniu:))Nika Vigohttps://www.blogger.com/profile/16719242440798189237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-36463950896489401062018-02-26T12:21:07.910+01:002018-02-26T12:21:07.910+01:00Dzieki dziewczyny! Milo sie czyta takie komentarze...Dzieki dziewczyny! Milo sie czyta takie komentarze:)Nika Vigohttps://www.blogger.com/profile/16719242440798189237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-74878598866205789372018-02-26T12:20:10.601+01:002018-02-26T12:20:10.601+01:00To takie proste w przygotowaniu, ze nic nie stoi n...To takie proste w przygotowaniu, ze nic nie stoi na przeszkodzei, bys przygotowala w najblizszych dniach:))Nika Vigohttps://www.blogger.com/profile/16719242440798189237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-42305928873108797542018-02-26T02:10:41.213+01:002018-02-26T02:10:41.213+01:00też wybieram wersję bez raków. Ale za to zrobię z ...też wybieram wersję bez raków. Ale za to zrobię z grzybami leśnymi, bo pieczarek nie lubię ;)白小颱 Biały Mały Tajfunhttps://www.blogger.com/profile/02216837401961686037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-42676998885444060932018-02-25T22:09:36.964+01:002018-02-25T22:09:36.964+01:00Zgadzam się z Ulą, wstawki historyczne muszą być :...Zgadzam się z Ulą, wstawki historyczne muszą być :) <br />PS To już wiem, co zrobię na obiad w następną niedzielę w moim "chasseur" ;) Justyna - blog o Francjihttps://www.blogger.com/profile/14832905448418866563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-14474355258718457732018-02-25T22:07:47.325+01:002018-02-25T22:07:47.325+01:00Ja chyba widzę na zdjęciu dodatkowo krewetki :D Ja chyba widzę na zdjęciu dodatkowo krewetki :D Justyna - blog o Francjihttps://www.blogger.com/profile/14832905448418866563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-1866118302367580902018-02-25T22:06:05.703+01:002018-02-25T22:06:05.703+01:00Wyjęłaś mi to z ust Natalia :) Brawo Nika!Wyjęłaś mi to z ust Natalia :) Brawo Nika!Justyna - blog o Francjihttps://www.blogger.com/profile/14832905448418866563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-73245835819816753612018-02-25T16:24:18.629+01:002018-02-25T16:24:18.629+01:00Już się martwiłam czytając o tych rakach, ale jeśl...Już się martwiłam czytając o tych rakach, ale jeśli można je zastąpić grzybami to chętnie wypróbuję przepis. Wielkie dzięki. (kasia z krainy deszczowcow)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15714254082972486344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-33170400499079247322018-02-25T16:22:07.656+01:002018-02-25T16:22:07.656+01:00Podpisuję się wszystkimi kończynami ;) Nika histor...Podpisuję się wszystkimi kończynami ;) Nika historyczne tło wplatane we wpisy to już Twój znak rozpoznawczy :) A pierwsze zdjęcie Twojego autorstwa w tym wpisie mnie zachwyciło! Ja jakoś nie potrafię naszykować sobie wszystkich składników zawczasu i dopiero gotować. Zwykle obieram pierwsze 2-3 składniki potrzebne w danym przepisie a później już wszystko szykuję w trakcie pitraszenia :D Français-mon-amourhttps://www.blogger.com/profile/06040640813155777233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-90585817192391673512018-02-25T11:48:28.771+01:002018-02-25T11:48:28.771+01:00Cóż za piękna historia! I kolejna "śmieciowa&...Cóż za piękna historia! I kolejna "śmieciowa" potrawa, która zrobiła oszałamiającą karierę.toja2123https://www.blogger.com/profile/13799366988355167340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-25789108465753557162018-02-25T10:37:01.855+01:002018-02-25T10:37:01.855+01:00Historia + kuchnia + "prawdziwe" zdjęcia...Historia + kuchnia + "prawdziwe" zdjęcia - kawał świetnie przygotowanego wpisu!N. ze Szwecjoblogahttps://www.blogger.com/profile/10676041138186544011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3412836894926934794.post-47966657229512061752018-02-25T10:32:20.069+01:002018-02-25T10:32:20.069+01:00Ja lubię z ryżem trójkolorowym. I do tego sałata. ...Ja lubię z ryżem trójkolorowym. I do tego sałata. Się rozmarzyłam :-)japonia-info.plhttps://www.blogger.com/profile/08627450064396660260noreply@blogger.com