Ostatnia aktualizacja : 03/04/2018
Slow life, czyli moje przetwory :
- konfitury morelowe
- konfitury z gorzkich pomaranczy
- konfitury z brzoskwiń
- dżem z pigwy
- konfitury z renklod
- konfitury w fioletowych fig
Slow life na co dzień :
- co robić z resztkami mydła?
- dzikie szparagi (2018)
- dzikie szparagi (2015)
Dzikie szparagi |
Przepisy kuchni francuskiej :
- pissaladière
- zupa cebulowa
- hachis parmentier (wpis gościnny dla Klubu Polek na Obczyźnie)
- galette des rois
- o ślimakach słów kilka
- kurczak marengo
Przepisy kuchni Roussillon :
- sardinade, sardynki z grilla
- bouillinade z wegorzy
- salatka z mlodego bobu na cieplo
- gulasz z dzika na winie
- bunyetes - wypiek (?) na Wielkanoc
- omlet wielkanocny po katalońsku
Przepisy kuchni polskiej :
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz